Hondenpension

In ons hondenpension kunt u terecht met uw hond voor dagopvang of voor een langere periode. Het hondenpension heeft 17 mooie verwarmde binnenverblijven met royale buitenrennen. De honden gaan meerdere keren per dag naar de speelweide. Ze worden twee keer per dag gevoerd met brokken van het merk “Prins”, of als u dat liever hebt kunt u uw eigen (dieet)voer meebrengen. Klik hier voor meer informatie over de Prins voeding. Eventuele medicijnen die u voor uw hond hebt meegebracht worden door ons toegediend. U mag ook kleed of speeltje voor de hond meenemen zodat hij iets vertrouwds bij zich heeft. Let wel op dat dit stuk kan gaan en wij hier niet voor verantwoordelijk zijn.

Sinds juli 2012 hebben wij ons pension uitgebreid met een overdekte speelplaats. Hier worden voornamelijk de honden voor de dagopvang opgevangen wanneer het slecht weer is. Ook zijn er extra ruimtes bijgekomen waar de honden tussendoor en ’s nachts kunnen rusten.

Wij zijn aangesloten bij de dierenartsen praktijk Bommelerwaard-Zuid, maar eventueel kunnen wij uw eigen dierenarts raadplegen.

 

Dagopvang

Uw hond kan ook voor een of meerdere dagen per week overdag bij ons terecht. U brengt uw hond ’s morgens en haalt hem ’s avonds weer op.. Zo hoeft uw hond niet alleen thuis te zitten wanneer u een dagje weg of naar uw werk bent. Wanneer uw hond vaak komt zijn er ook kaarten voor meerdere dagen verkrijgbaar tegen een lager tarief. Deze zijn een jaar geldig.

Alle honden dienen minimaal 14 dagen en maximaal 1 jaar voor hun komst ingeënt te zijn tegen Kennelhoest en de Cocktailenting. We verzoeken u dringend om de hond voor zijn komst te ontwormen en te behandelen tegen vlooien.

Prijzen van de hondenvakantieboerderij per dag vanaf 1 januari 2017

Kleine hond € 11,50
Middel + grote hond € 13,00
Zware hond € 14,50
Dagopvang € 10,50
10 dagenkaart dagopvang € 102,00 (€ 10,20 per dag)
25 dagenkaart dagopvang € 250,00 (€ 10,00 per dag)
Per 1 januari 2019 gaan de prijzen €0,50 per dag omhoog.
Toeslag vakanties: € 1,00 per dag.
Let op:
’s Morgens brengen telt als één dag, ’s avonds brengen als een halve dag.
’s Avonds ophalen telt als een hele dag, ’s morgens ophalen als een halve dag.

Als u 2 honden heeft die samen in één verblijf kunnen, krijgt de kleinste hond 15% korting! ( Dit geldt niet voor de dagopvang ! )
Heeft u een hond die niet bij andere honden kan en dus een hok alleen nodig blijkt te hebben, dan is de prijs €16,00 per dag.

Het is alleen nog mogelijk om vooraf per bank te betalen of contant/per PIN bij het halen of brengen van uw hond.
Dit in verband met de grote hoeveelheid administratie die dit anders met zich mee brengt.
Kunt u hier niet aan voldoen dan wordt er €15,00 extra administratiekosten in rekening gebracht.

Reserveer tijdig de vakantie voor uw hond omdat wij een beperkt aantal plaatsen hebben!

Onze openingstijden voor halen en brengen van pension honden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 09.00-10.00 en van 17:00-18:00
Zaterdag en zondag: 09.00-10.00

Alleen voor klanten van de dagopvang met een strippenkaart geldt: ’s morgens tussen 07:00 en 10:00 brengen en ’s avonds tussen 16:00 en 19:30 ophalen.

1e paasdag, 1e pinksterdag, beide kerstdagen en oud- en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten!
De overige feestdagen zijn wij geopend van 09:00-10:00.