Prins voeding

Momenteel zijn we overgegaan op Prins-voedingen. Veel gasten krijgen namelijk thuis ook een van de Prins-voedingen.
Prins Petfoods is een Nederlands producent van 100% natuurlijke hoogwaardige honden- en kattenvoeding. Alle Prins-producten zijn proefdiervrij en bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen.
De visie van Prins spreekt ons erg aan, het welzijn van het dier staat altijd voorop. Kennis en advies staan hoog in het vaandel. Prins biedt begeleiding aan vanuit een deskundig Care Team. U kunt ook dagelijks bij hen terecht met alle vragen over voeding, verzorging, opvoeding en gezondheid van uw hond of kat. Via mail advies@prinspetfoods.nl of telefonisch tel.nr. 0318-524245.
Standaard voeren wij een geperste brok. Het persen gebeurt bij een relatief lage temperatuur, daardoor blijven alle voedingsstoffen behouden. Door de hoge dichtheid van de brok is het volume van de dagelijkse portie 15% minder t.o.v. de krokante brok. Kortom, minder volume=minder maagbelasting.
Voor de eventuele schrokkers hebben we de ProCare croque van Prins, dit is een geëxtrudeerde brok en wordt bij een hogere temperatuur bereid. Omdat deze brok harder is, kauwt de hond beter.
Zowel de kleine honden als de oudere honden krijgen een voeding die speciaal voor hen geschikt is.
Kijk voor meer informatie op www.prinspetfoods.nl